Life Coaching


Startside
Bedre livsstil
Lev dagen
Life Coaching
Foredrag
Forebyg stress
Om os

 

 

projektleder og projektledelse

Life Coaching for alle

Med Life Coaching får du får hjælpe med at finde ud af hvordan du kommer videre i dit liv. Omfanget af Life Coaching aftales indledningsvis. Det kan være på specielle områder af dit liv eller det kan være hele vejen rundt, hvor vi ser på helheden.

Få et (endnu) bedre liv

Du får bl.a. hjælpe med at gøre dig klart hvad du vil, at drømme, at finde dine livsværdier, at finde ud af hvad der gør dig glad og lykkelig og at finde meningen med dit liv. Du får også hjælpe med at gøre dig klart, hvad du har af livsfilosofier der bremser dig, og hvad du har af livsfilosofier der hjælper dig, samt at vurdere dine livsfilosofier og ændre dem, som du ikke ønsker at beholde. Endelig får du hjælp med at finde en vej, så du kommer tættere og tættere på den livsstil, som du inderst inde ønsker. 

Du kan få et (endnu) bedre liv!

Lev i nuet

Da denne proces er en del af vores liv, så er det vigtigt at du også lærer at nyde vejen til dit mål. Nogle mål ligger måske i den nære fremtid, medens andre måske ligger om 10 år. En del af en god livsstil er, at du kan nyde liver som der er nu, samtidig med at du stræber efter et (endnu) bedre liv.

Du kan lære at leve i nuet!

Mere information

Uanset hvad du vil - eller hvis du ikke ved, hvad du vil - så hjælper vi dig.

Hvis du ønsker mere information og er over 18 år, så er du velkommen til at udfylde skemaer nedenfor og trykke på [send] knappen.

   
  Navn    
  Adresse    
  Postnummer    
  By    
  Telefon Alternativ tlf.
  Træffes bedst    
  E-mail    
  Alder    
     
  Fordi: